SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
skasmenes pternes podia footcare Step  round

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιού

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Φροντίδα για όμορφα και δυνατά νύχια

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...
podia footcare section
podia footcare section

Συχνές ερωτήσεις

podia footcare section
Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα είναι σκευάσματα που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση με σκοπό πρόληψη ή ανακούφιση ασθένειας. Το φάσμα τους είναι εξαιρετικά ευρύ: από ένα θερμόμετρο μέχρι έναν μαγνητικό τομογράφο και από ένα επίθεμα ποδιών μέχρι ένα ορθοπεδικό εμφύτευμα. Ανάλογα με την κατηγορία τους και την πάθηση στην οποία απευθύνονται, χωρίζονται σε κλάσεις σύμφωνα με τη χρήση τους. Τα προϊόντα της Podia κατατάσσονται στην κλάση Ι και ΙΙα.
Μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα της Podia για τη φροντίδα των ποδιών σου είτε μέσω Skroutz, εδώ, είτε στα φυσικά σημεία πώλησής τους, σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσω των φαρμακείων. Για να βρεις το φαρμακείο που σε εξυπηρετεί καλύτερα, μπορείς να ανατρέξεις στην online εφαρμογή, εδώ.

Το προϊόν Athletes Feet DeoSpray συνιστάται σε περιπτώσεις κακοσμίας και πρόληψης κατά των μυκήτων των κάτω άκρων. Η Athletes Feet DeoPowder χρησιμοποιείται όταν υπάρχει έντονη εφίδρωση και μπορεί να εφαρμοστεί σε πόδια, κάλτσες και υποδήματα. Επίσης, προστατεύει και από τους μύκητες, όπως και το Athletes Feet DeoSpray.

Κατά τη χρήση και των δύο προϊόντων, επιμένουμε στη μεσοδακτύλια περιοχή, καθώς καθίσταται η πιο επιρρεπής σε μυκητιασικές λοιμώξεις των κάτω άκρων.

Το “Πόδι του Αθλητή” είναι μία μυκητιασική λοίμωξη των κάτω άκρων που κάνει το δέρμα κόκκινο, ξηρό και να ξεφλουδίζει, ενώ ενίοτε συνυπάρχει πόνος ή φαγούρα. Η πάθηση παρουσιάζεται συνήθως ανάμεσα στα δάκτυλα ή στα πέλματα ή στα πλαϊνά μέρη του ποδιού. Συχνά, όταν ασθενής νομίζει ότι τα πόδια του είναι μόνο ξηρά και “σκάνε”, γι’ αυτό ευθύνεται το “Πόδι του Αθλητή”.

Για εύκολη και ανώδυνη αφαίρεση του κάλου στα δάκτυλα των ποδιών, μπορείς να δοκιμάσεις το προϊόν μας «Αφαίρεση Κάλων – Αυτοκόλλητα», που μπορείς να το βρεις εδώ. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε την Κερατολυτική Κρέμα της Podia για την καταπολέμηση κάλων και σκληρύνσεων, την οποία μπορείς να βρεις εδώ.

Για ανακούφιση της προβληματικής περιοχής από την πίεση και την τριβή, αλλά και για να προλάβεις τυχόν επανεμφάνιση ή ερεθισμό κάλων, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα από τα προϊόντα μας για την προστασία των δακτύλων, αλλά και τη συχνή χρήση του Σαπουνιού Καθαρισμού και Απολέπισης της Podia, κατασκευασμένο από 100% φυσική σαπωνόμαζα, με ελαφρόπετρα και ηφαιστειακό περλίτη, εμπλουτισμένο με Tea tree oil. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Μια ολοκληρωμένη φροντίδα για τους Κάλους και τις Σκληρύνσεις μπορεί να σε βοηθήσει στην πρόληψη και την αντιμετώπισή τους. Η Podia την έχει προετοιμάσει για εσένα, εδώ.

Η σειρά Podia, διαθέτει τρία άκρως αποτελεσματικά προϊόντα για την ανακούφιση από τον πόνο στο κότσι. Μπορείς να τα βρεις τα προϊόντα μας εδώ.

Τα επιθέματα της σειράς Podia είναι κατασκευασμένα από ανθεκτική πολυμερή γέλη. Η αντοχή τους είναι ανάλογη με τη χρήση του προϊόντος, το μέγεθος του προβλήματος και την καταπόνηση. Είναι δυνατό να χρησιμοποιούνται σε συνθήκες μεγάλης καταπόνησης για αρκετούς μήνες.

Η σωστή μεταχείριση των επιθεμάτων, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής τους, περιλαμβάνει την πλύση με χλιαρό νερό, ήπιο σαπούνι και την αφαίρεση της υγρασίας με φυσικό τρόπο. Σε όλα τα επιθέματα που αποτελούνται μόνο από πολυμερή γέλη, προτείνεται η εφαρμογή πούδρας πριν την επόμενη χρήση του προϊόντος.
Τα επιθέματα μπορούν να φορεθούν έως και 14 ώρες συνεχόμενα. Στην περίπτωση όμως που χρησιμοποιείτε επίθεμα για πρώτη φορά, 4 ώρες κάθε μέρα για τις 3 πρώτες ημέρες αρκούν για να μπορέσετε να το συνηθίσετε σταδιακά.
Το ιατρικής βαθμίδας έλαιο γεμίζει τους πόρους της μήτρας της γέλης περίπου με τον ίδιο τρόπο που γεμίζει το νερό ένα σφουγγάρι. Ωστόσο, σε αντίθεση με το νερό στο σφουγγάρι, δεν μπορεί να αφαιρεθεί με το στύψιμο της μήτρας του gel, αλλά διαχέεται αργά ή στάζει από τη μήτρα, όταν έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως το δέρμα.
podia footcare section

Έχετε ερωτήσεις;

Φόρμα επικοινωνίας

Curabitur quis diam et mauris dapibus tincidunt ullamcorper quis dolor. Curabitur et augue tincidunt, tristique felis vel, feugiat magna.

podia footcare section

    podia footcare section 4


    podia footcare section 4


    podia footcare section 4


    podia footcare section 4


    podia footcare section 4


    podia footcare section 4

    Μην χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας για να παρέχετε δεδομένα που ενδέχεται να είναι εμπιστευτικά ή αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

    podia footcare section 4

    Είμαι άνω των 15

    Διάβασα και αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

    podia footcare section 4

    Σημεία πώλησης

    Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

    Με 300+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

    Σημεία πώλησης
    Copyright © 2024 - All rights Reserved
    Designed & Developed by Artware