Για μας στην Podia, η λέξη: «γιατί» είναι πολύ σημαντική.
Αποκαλύπτει τον σκοπό και την ουσία σε όσα κάνουμε. Το νόημά τους.

Όταν αναρωτηθείς γιατί να μας επιλέξεις, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι έχουμε ήδη κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό μας. Και στόχος μας πάντοτε είναι οι απαντήσεις που δίνουμε στο ερώτημα αυτό να έχουν νόημα για μας και τη δουλειά μας, αλλά και για σένα. Σου δίνουμε λοιπόν κάθε λόγο να μας προτιμάς.

Γιατί στην Podia είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο κατασκευαστών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΦ, ενώ παράλληλα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISΟ 9001:2015 για το οποίο έχουμε πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

Γιατί σου προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, που παράγονται με βάση τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα σε υπερσύγχρονες μονάδες.

Γιατί βασιζόμαστε στην υψηλή τεχνολογία και την καινοτομία, για να δημιουργήσουμε τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα φροντίδας των ποδιών, μετά από εξονυχιστική έρευνα τόσο των αναγκών σου όσο και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή τους.

Γιατί εστιάζουμε αποκλειστικά στη φροντίδα των ποδιών σου. Όλη μας η ενέργεια διοχετεύεται σε αυτό τον σκοπό. Έτσι η γνώση μας φτάνει πιο βαθιά και το επίπεδο των λύσεων που σου προσφέρουμε, πιο ψηλά.

Γιατί τα προϊόντα Podia είναι δοκιμασμένα όχι μόνο στο εργαστήριο, αλλά και από χιλιάδες καταναλωτές που τα επιλέγουν, απολαμβάνοντας μια καλύτερη υγεία των κάτω άκρων και ανώτερη ποιότητα ζωής.

Γιατί σου προσφέρουμε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Γιατί η Podia είναι μια ελληνική προσπάθεια που αναδεικνύει τη θετική και δημιουργική όψη της χώρας μας, αποδεικνύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε απαιτητικά πεδία όπως η ιατροτεχνολογική καινοτομία και συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας μας.

giati-tin-podia-foto-deksia