SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
Skasmenes Pternes Podia Footcare Step 2 Round 768x768

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Diavitiko Podi Podia Footcare Megamenu 1 768x768

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Frontida Gia Omorfa Kai Dynata Nychia Podia Footcare Mengamenu 768x768

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...

Όλοι λέμε ότι τα πάντα αλλάζουν. Η επιστήμη μελετάει πώς όλα εξελίσσονται. Και όμως, κάποιες ιδέες σχετικά με τις πωλήσεις και το marketing, έχουν ριζώσει στο σήμερα, ενόσω ανήκουν στο χθες. Αυτοί είναι οι μύθοι των πωλήσεων και επ’ αυτώ, έχουμε και λέμε:

Όσο πιο ακριβό, τόσο πιο καλό: Προφανώς και δεν ισχύει αυτή η πεποίθηση που ήταν σχεδόν κανόνας των πωλήσεων, τουλάχιστον όχι πάντα. Εννοείται ότι νέα προϊόντα με διαφορετικές φόρμουλες και διαδικασίες παραγωγής, μπορούν να βγουν στην αγορά με χαμηλότερη τιμή από άλλα. Ή νέες εταιρείες παραφαρμακευτικών σκευασμάτων ίσως επιλέξουν μια στρατηγική χαμηλού κέρδους για να μπουν πιο δυνατά στην αγορά. Η τιμή είναι μέρος της στρατηγικής marketing και δεν προκύπτει απλά από τον πολλαπλασιασμού του κόστους με το περιθώριο κέρδους.

Αυτή η παραδοχή μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στη σχέση που χτίζετε με τους πελάτες σας, με δύο τρόπους:

  • Αυτό που περιμένει ο πελάτης είναι να προσπαθεί ο πωλητής (ακόμη κι αυτός με τις γνώσεις και τις σπουδές του φαρμακοποιού) να προτείνει το ακριβότερο προϊόν. Αυτή η «έκπληξη» είναι ευχάριστη και, σύμφωνα με τις θεωρίες του marketing, οδηγεί σε ανάπτυξη εμπιστοσύνης, και τελικά σε σχέση πιστότητας.
  • Κακά τα ψέματα, ο καταναλωτής στο τέλος θα καταλάβει ξεκάθαρα αν αυτό που του πουλήσαμε «άξιζε τα λεφτά του». Αν λοιπόν θεωρηθεί το προϊόν «ακριβό» (ακριβό είναι ο,τιδήποτε θεωρούμε ότι έχει υψηλότερη τιμή απ’ ό,τι αξία). Σε αυτό το σενάριο, όχι μόνο δεν κερδίζουμε εμπιστοσύνη, αλλά απογοητεύουμε τον πελάτη που άκουσε τη συμβουλή μας. Με αυτό το δεδομένο, όχι μόνο δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, αλλά μάλλον εντελώς το αντίθετο…

Δεν βοηθάνε τα δείγματα: Δεν βοηθάνε τα δείγματα γιατί πάνε απευθείας στα σκουπίδια, γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτά. Και όμως, αυτός είναι ένα μύθος των πωλήσεων και είναι η ώρα του να καταρριφθεί.  Καταρχάς, όσο πιο νέος ο καταναλωτής τόσο πιθανότερο να θέλει να δοκιμάσει το προϊόν πριν το αγοράσει. Σκεφτείτε την πάγια τακτική των e-shops, που με κάθε τρόπο διευκολύνουν τις επιστροφές: απαντούν στην ανάγκη του καταναλωτή να δοκιμάσει πριν αγοράσει, ουσιαστικά αντιμετωπίζοντας την αγορά, σαν δοκιμή (αγόρασέ το, φόρεσέ το, κι αν δε το θέλεις, επίστρεψέ το). Στο φαρμακείο αυτόν τον ρόλο παίζουν τα δείγματα: ο καταναλωτής έρχεται σε επαφή με το ίδιο το προϊόν- όχι με τα διαφημιστικά του μηνύματα) και αποκτά ίδια άποψη για την αποτελεσματικότητά του. Εφόσον μείνει ικανοποιημένος/ η , σίγουρα θα προχωρήσει σε αγορά- πιθανότατα ακόμη κι αν δεν είχε σκοπό να αγοράσει.

Εδώ βέβαια, μπαίνει το κλασσικό «εξαρτάται». Εξαρτάται, λοιπόν, από το τι δείγμα θα δώσετε στον εκάστοτε καταναλωτή. Σε μια νέα γυναίκα, μια κρέμα αντιρυτιδική δύσκολα θα μετατραπεί σε πώληση- η ιδέα και μόνο την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη και καμία δεν το θέλει αυτό! Αντίθετα, μια ενυδατική ή μια αντηλιακή θα χρησιμοποιηθούν στα σίγουρα και είναι πιθανό να καταλήξουν σε αγορά. Η λογική λέει να μην βάζουμε δείγματα της ίδιας κατηγορίας (πχ ενυδατικές) από διαφορετικά brands μαζί, γιατί τελικά το μόνο που προκαλούμε είναι σύγχυση, κι αυτή δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος αγορών.

Ο κόσμος δεν έχει λεφτά: Δυστυχώς αυτή καθαυτή η πρόταση δεν αποτελεί μύθο, και κάθε μήνα το συνειδητοποιούμε όλο και πιο πολύ. Όμως, έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν θέλει να χαρακτηρίζεται ως «σπάταλος». Άρα, ακόμη και με το χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα, αγορές τις οποίες θεωρούμε ουσιαστικές, βασικές, θα τις κάνουμε. Αυτό μπορεί να σημαίνει αναλγητικά για τον πονοκέφαλο, βιταμίνες για περισσότερη ενέργεια, επιθέματα για κάλους κλπ. Η ευφυία του φαρμακοποιού φαίνεται στην πρόταση που θα κάνει, και πόσο συνδεδεμένη είναι με την ανάγκη που εκφράζει ο πελάτης και ιάρα στην επιτυχία των πωλήσεων.

Φωτογραφία: Tbel Abuseridze on Unsplash

Μοιράσου το

Έχετε ερωτήσεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 200+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2022 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware
B2B Marketing: Digitale