SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
skasmenes pternes podia footcare Step  round

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιού

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Φροντίδα για όμορφα και δυνατά νύχια

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...
podia footcare section
podia footcare section

Υποστηρίζουμε κάθε σου βήμα

Οι αξίες της Podia

Επιστήμη και Τεχνογνωσία

H Podia αφουγκράζεται τις ανάγκες για τη φροντίδα των ποδιών σου και επενδύει στην επιστημονική έρευνα και τη σύγχρονη τεχνολογία μέσων και υλικών, με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων. Η βαθιά κατανόηση των αναγκών των ποδιών σου, αλλά και των μέσων που μπορούν να τις καλύψουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, δημιουργεί την ανάγκη για καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά στη δική σου καθημερινότητα.

Στοχευμένη Αποτελεσματικότητα

Η περιποίηση και η φροντίδα των ποδιών έχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις. Η Podia θέτει τον πήχη στο υψηλότερο σημείο, εφαρμόζοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με όλα τα απαιτούμενα κανονιστικά πλαίσια των αρμόδιων φορέων, σύμφωνα με την ταξινόμηση και την κλάση τους στις αντίστοιχες κατηγορίες των καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, για την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.

podia footcare section 4

podia footcare section

Προσήλωση στο Ευ Ζην

Η υγεία των ποδιών σου είναι συνώνυμη με την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Η καταπόνηση των ποδιών και τα διάφορα ενοχλητικά συμπτώματα που μπορεί να συνοδεύουν την απουσία μιας σωστής και ολοκληρωμένης φροντίδας, αποτελούν πρακτικά εμπόδια μέσα στην ημέρα σου. Γι’ αυτό και η Podia δυναμώνει, σταθεροποιεί και ανακουφίζει κάθε σου βήμα, χτίζοντας μαζί σου γερές βάσεις για υγιή και όμορφα αισθητικά πόδια, στο δρόμο προς την ευεξία.

Ανεξαρτησία κινήσεων

Φροντίζουμε τα πόδια μας και δυναμώνουμε κάθε μας κίνηση. Η σταθερότητα, η άνεση και η ευκινησία σε κάθε σου βήμα, αποτελούν τα συστατικά της ελευθερίας κινήσεων με ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Από την πρώτη στιγμή της μέρας, μέχρι την ξεκούραση, τα πόδια σου μπορούν να ακολουθούν τους απαιτητικούς ρυθμούς, χωρίς περιορισμούς και εμπόδια, αρκεί να τους δίνεις συστηματικά τη φροντίδα που ζητούν.

Ζούμε το επόμενο βήμα

Η Podia απευθύνεται σε ανθρώπους που τολμούν να ξεπεράσουν τα όρια και διεκδικούν περισσότερα. Ζητάς περισσότερα από τη μέρα σου, δεν συμβιβάζεσαι με όσα θεωρείς δεδομένα, τολμάς να κάνεις το επόμενο βήμα. Έτσι ακριβώς περιγράφουμε κι εμείς την Podia. Καινοτομούμε στα ελληνικά δεδομένα της κατηγορίας φροντίδας και περιποίησης ποδιών, εφαρμόζοντας διεθνείς προδιαγραφές. Στόχος μας είναι να προβλέπουμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να σου προσφέρουμε όλες τις επιλογές μιας ολοκληρωμένης ρουτίνας φροντίδας και περιποίησης ποδιών, σύμφωνα με τις δικές σου προσωπικές απαιτήσεις.

podia footcare section

Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Ακούμε τις ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών

Η Podia επιδιώκει την ανοιχτή επικοινωνία, τόσο με τους πελάτες της, όσο και με τους επαγγελματίες στον χώρο της φροντίδας και περιποίησης ποδιών. Ακούμε τις ανάγκες και παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σχετικά με τα προϊόντα μας, αλλά και συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους συνεργάτες μας.

podia footcare section 4

podia footcare section

Πιστοποιημένα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα της Podia Συμμορφώνονται με όλες τις επικαιροποιημένες Οδηγίες και Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο Ι/Π του ΕΟΦ. Έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα και φέρουν Σήμανση Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης CE για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Δερματολογικά Ελεγμένα Τελικά Προϊόντα

Διενεργούμε ελέγχους με συνεργαζόμενους επιστημονικούς φορείς για την ασφάλεια και τη φιλικότητα της σύνθεσης των προϊόντων μας.

podia footcare section
diavitiko podi podia footcare POI

Σύστημα Επαγρύπνησης

Στη Natura Pharm εφαρμόζουμε και διατηρούμε σύστημα επαγρύπνησης ιατροτεχνολογικών και καλλυντικών προϊόντων. Κύριος σκοπός του συστήματος είναι η προστασία της υγείας και ασφάλειας των καταναλωτών, μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των επιδόσεων κάθε προϊόντος και της αξιοποίησης όλων των δεδομένων ασφάλειας για τα οποία ενημερώνεται η εταιρεία.

Η επαγρύπνηση, υλικοεπαγρύπνηση για τα ι/π και καλλυντικοεπαγρύπνηση για τα καλλυντικά, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τη βελτιστοποίηση των προϊόντων ανθρώπινης χρήσης, με στόχο την αναγνώριση, εκτίμηση και ελαχιστοποίηση ανεπιθύμητων ενεργειών που θα μπορούσαν να προκληθούν από τα συστατικά τους.

Οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια, παρακαλούμε να την αναφέρετε στην εταιρεία, μέσω της συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας.

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας με τη συμπλήρωση της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας.

Πολιτική Ποιότητας

Η Natura Pharm δεσμεύεται για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία προχώρησε στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις αρχές των προτύπων ISO 9001:2015 και 13485: 2016

Διαβάστε περισσότερα
podia footcare section

Awards

Αναγνώριση

podia footcare section
awards Best in Pharmacy gold
Βραβείο Gold
Tired & Heavy Legs – Πόδια Βαριά & Κουρασμένα - Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου
awards Best in Pharmacy BRONZE
Βραβείο Bronze
Athletes Foot Line - Καινοτόμα νέα Προϊόντα Φαρμακείου
awards Best in Pharmacy gold
Βραβείο Gold
Καλύτερη Εκπαίδευση φαρμακοποιών σε προϊόν φαρμακείου
awards best in pharmacy gold  podia packaging
Βραβείο Gold
Καλύτερος Σχεδιασμός Συσκευασίας Προϊόντος Φαρμακείου
awards silver
Βραβείο Silver
Diabetic Foot Cream – Κρέμα Προστασίας & Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι: Καινοτομία Συσκευασίας & Προωθητικού υλικού

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 300+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2024 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware