SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
skasmenes pternes podia footcare Step round

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιού

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Φροντίδα για όμορφα και δυνατά νύχια

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...
podia footcare section

Προστασία & Ανακούφιση Καταπονημένων Δακτύλων

Αν νοιώθεις τα δάκτυλά των ποδιών σου κουρασμένα, αυτό συμβαίνει γιατί είναι τα πρώτα σημεία στο πόδι σου που δέχονται την πίεση της καθημερινότητας. Η πίεση και η τριβή από την έντονη δραστηριότητα και την ορθοστασία, η άθληση, οι συνθήκες εργασίας ή ακόμη και τα ίδια σου τα παπούτσια μπορούν να ταλαιπωρήσουν τα δάκτυλα των ποδιών σου με τη δημιουργία κάλων, σκληρύνσεων, ερεθισμών και τραυματισμών. Μάθε πώς μπορείς να ανακουφίσεις τα δάκτυλα των ποδιών σου και να τα προστατέψεις από οτιδήποτε μπορεί να μειώσει την άνεσή σου μέσα στην καθημερινότητα.

Δείτε τα προϊόντα

Στατιστικα στοιχεια

podia footcare section
5,2-8,2% των μη μυκητιασικών παθήσεων των ποδιών αφορούν κάλους και σκληρύνσεις
Source link

Συμπτώματα Καταπόνησης Δακτύλων

Μετά από μία κουραστική μέρα για τα πόδια σου, οι απλές, μικρές ενοχλήσεις στα δάκτυλα κάνουν την εμφάνισή τους. Ανάλογα με την καταπόνηση, θα μπορούσαν ήδη να περιλαμβάνουν πόνο, μουδιάσματα και κόπωση που φτάνει μέχρι τις αρθρώσεις τους. Αν οι δραστηριότητες της μέρας σου δημιούργησαν πίεση και τριβή, τότε στα παραπάνω θα μπορούσαν να προστεθούν και κάλοι, σκληρύνσεις φουσκάλες ή τραυματισμοί. Ακόμη, όμως, και τα απλά σημάδια κόπωσης αρκούν για να σου δημιουργήσουν δυσφορία στο επόμενό σου βήμα.

 • Αυξημένες ενοχλήσεις και πόνος.
 • Δημιουργία κάλων, τραυματισμών και σκληρύνσεων.
 • Δυσχέρεια κατά τη βάδιση.
 • Σταδιακή μεταβολή της δομής και απώλεια της ευθυγράμμισης των δακτύλων.

Αίτια εμφάνισης βάρους και κόπωσης στα πόδια

Τα δάκτυλα των ποδιών σου κουράζονται και τραυματίζονται εύκολα γιατί είναι τα πιο εκτεθειμένα σημεία του ποδιού σε κάθε σου βήμα. Έτσι, η ίδια η καθημερινότητα αρκεί για να τα ταλαιπωρήσει. Η μεταφορά μεγάλου βάρους, η παρατεταμένη ορθοστασία και η έντονη δραστηριότητα είναι μερικές μόνο από τις απειλές. Αν αυτές συνδυαστούν και με λάθος υποδήματα, ή ακόμη και με πιθανή παραμόρφωση των δακτύλων και της δομής του ποδιού, τότε η ασκούμενη πίεση και η τριβή πολλαπλασιάζονται εκθετικά.

Άλλες συνθήκες που μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα, νευρολογικές παθήσεις, η χρόνια καταπόνηση του ποδιού, οι συχνοί τραυματισμοί τους, οι επιπτώσεις του σακχαρώδη διαβήτη στα κάτω άκρα, καθώς και η κληρονομικότητα.

 • Αυξημένη πίεση και τριβή στα δάκτυλα των ποδιών.
 • Έντονη δραστηριότητα.
 • Υπερβολική φόρτιση λόγω βάρους.
 • Ακατάλληλα ή στενά υποδήματα.
 • Παθολογικά αίτια που οδηγούν στην παραμόρφωση δακτύλων και ποδιού.

Στατιστικα στοιχεια

podia footcare section
63% Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur a nisi sed dolor dapibus ultrices
+27% Ut porttitor bibendum neque, vel eleifend ipsum condimentum vitae
Source link

Πρόληψη καταπόνησης δακτύλων

Για να προστατέψεις τα δάκτυλα των ποδιών σου από την καθημερινή καταπόνηση, αλλά και από τη δημιουργία κάλων, σκληρύνσεων και τραυματισμών από την πίεση και την τριβή, θα πρέπει να προσφέρεις στα πόδια σου ολοκληρωμένη στήριξη. Η επιλογή των σωστών ανατομικών πάτων μειώνει τους κινδύνους, προσφέροντας σταθερότητα, ισορροπία και αποφόρτιση.

Αν η πίεση και η τριβή εμφανίζονται συστηματικά σε κάποιο δάκτυλο του ποδιού, τότε ένα εξειδικευμένο επίθεμα με τη μορφή κυλίνδρου ή θήκης, θα σου προσφέρει παράλληλα προστασία, αλλά και ανακούφιση. Ενώ, τέλος, στην περίπτωση που υπάρχει ήδη κάποια διαμορφωμένη αλλοίωση ή πάθηση στη δομή του ποδιού, τα επιθέματα για το κότσι και το μετατάρσιο, αλλά και η επιλογή ενός αποστάτη δακτύλων για την αποτροπή της εφίππευσης, αποτελούν την ιδανική λύση για την αποτροπή της καταπόνησης και την ανακούφιση από τις επώδυνες συνέπειές της.

 • Επιλογή κατάλληλου υποδήματος και ανατομικού πάτου.
 • Επιθέματα γέλης για την προστασία των δακτύλων.
 • Εξειδικευμένα επιθέματα για το κότσι και το μετατάρσιο.
 • Αποστάτης δακτύλων για την προστασία από την εφίππευση.
Δείτε τα προϊόντα
podia footcare section
anages prostasia kai anakoyfisi kataponimenwn daktylwn podia footcare

Επιθέματα - Πίεση, Τριβή, Δημιουργία Κάλων και Σκληρύνσεων

Προστασία Δακτύλων – Θήκη Γέλης

Θήκη γέλης για την προστασία των δακτύλων του ποδιού, που καταπραΰνει και ανακουφίζει από την επίπονη πίεση και την τριβή, ενώ προλαμβάνει τη δημιουργία κάλων και σκληρύνσεων.

 • Με ειδικό κυλινδρικό σχήμα για πλήρη κάλυψη.
 • Εμπλουτισμένη με έλαια ιατρικής βαθμίδας.
 • Πλενόμενη και επαναχρησιμοποιούμενη.
Ανακαλύψτε το!

Ανακούφιση καταπονημένων δακτύλων

Τα δάκτυλα των ποδιών σου ζητούν την ανακούφισή τους από την καταπόνηση, σε κάθε σου βήμα. Το ίδιο και από την παρουσία κάλων που δημιουργεί η πίεση και η τριβή. Γι’ αυτό και πέρα από την προστασία, επίλεξε τα ειδικά αυτοκόλλητα για την αφαίρεση των σκληρών κάλων από τα δάκτυλα των ποδιών. Εφαρμόζοντας ένα αυτοκόλλητο στην περιοχή του κάλου, θα διευκολύνεις την απομάκρυνσή του, αλλά και θα προστατέψεις το σημείο από την πίεση, την τριβή και την πιθανότητα πρόκλησης τραυματισμού. Και μην ξεχάσεις την ενυδάτωση και την υγιεινή του ταλαιπωρημένου ποδιού, καθώς τα σωστά επίπεδα υγρασίας μπορούν να βοηθήσουν στην γρήγορη αποκατάσταση της επιδερμίδας, αλλά και στην υγεία του ποδιού και των δακτύλων σου.

 • Αυτοκόλλητα επιθέματα για την απομάκρυνση κάλων.
 • Προστατευτικά επιθέματα γέλης για την πίεση και την τριβή.
 • Σωστή ενυδάτωση αλλά και ανθιδρωτική προστασία ποδιού.

Συμβουλές Υγείας

Στη φροντίδα για την υγιεινή των ποδιών, ένα ζεστό ποδόλουτρο θα σε ανακουφίσει, ενώ παράλληλα θα μαλακώσει κάλους και σκληρύνσεις, πριν την εφαρμογή της αντίστοιχης φροντίδας για την αντιμετώπισή τους.

Η απαλότητα, αλλά και η σύνθεσή τους που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, καθιστούν τις βαμβακερές κάλτσες ιδανικές, και ακόμη περισσότερο βοηθητικές μετά τη χρήση ενυδατικής ή κερατολυτικής κρέμας στα πόδια.

Το αυξημένο σωματικό βάρος καταπονεί εκθετικά τα πόδια και τα δάκτυλα. Με τη μείωσή του σε φυσιολογικά επίπεδα ευεργετείς τον οργανισμό σου και αποφορτίζεις την καταπόνηση.

Τόσο για την αντιμετώπιση, όσο και για την πρόληψη προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν από την καταπόνηση των δακτύλων και να συνδεθούν με άλλες παθήσεις, η γνώμη και ο έλεγχος από έναν ειδικό ιατρό είναι καθοριστικής σημασίας.

podia footcare section

Ρουτινες φροντιδας

Ολοκληρωμένες ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
podia footcare section

Εχετε ερωτησεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

podia footcare section

Blog

Άρθρα και πληροφορίες

podia footcare section

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 300+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2024 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware