SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
skasmenes pternes podia footcare Step round

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιού

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Φροντίδα για όμορφα και δυνατά νύχια

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...
podia footcare section

Φροντίδα & Ανακούφιση για Βαριά και Κουρασμένα πόδια

Σε καταβάλλει η καθημερινή αίσθηση κούρασης και βάρους στα πόδια σου; Αν νοιώθεις πως η καθημερινότητά σου έχει επίπτωση στη αντοχή των ποδιών σου και σου δημιουργεί την αίσθηση του καψίματος, ή του πρηξίματος των ποδιών, είναι λογικό. Οι απαιτήσεις της μέρας, η ορθοστασία, η έντονη άσκηση, τα λάθος παπούτσια, αλλά και άλλοι παράγοντες, μπορούν να μας δημιουργήσουν αυτό το αίσθημα δυσφορίας στα κάτω άκρα μας. Ας δούμε μαζί όμως τις ανάγκες φροντίδας και ανακούφισης από το βάρος και την κούραση των ποδιών.

Δείτε τα προϊόντα

Στατιστικα στοιχεια

podia footcare section
52,5% των ασθενών δηλώνει πως κάποια πάθηση των ποδιών επηρεάζει την ποιότητα της ζωής τους.
Source link

Συμπτώματα από Βαριά και Κουρασμένα πόδια

Αυτή η αίσθηση της κούρασης και του βάρους, είναι η πρώτη ένδειξη πως τα πόδια μας χρειάζονται άμεσα φροντίδα για να συνεχίζουν να στηρίζουν ανεμπόδιστα τα βήματά μας. Τις περισσότερες φορές, μαζί με την κόπωση και το βάρος, κάνουν την εμφάνισή τους και άλλα συμπτώματα. Το πρήξιμο, ή αλλιώς οίδημα, των ποδιών, γύρω από τον αστράγαλο, είναι ένα από αυτά. Συνήθως μαζί εμφανίζεται καύσος και κνησμός, δηλαδή αίσθηση φαγούρας και καψίματος στο σημείο. Τέλος, μπορεί να παρατηρήσεις και κάποια σημάδια δερματικής αλλοίωσης, ή ακόμη να διαγράφονται και κάποιες διογκωμένες φλέβες και αγγεία κάτω από το δέρμα σου.
 • Αίσθηση κόπωσης και βάρους στα πόδια.
 • Εμφάνιση και επιβάρυνση φλεβικών παθήσεων των κάτω άκρων.
 • Εμφάνιση δερματικών αλλοιώσεων, κιρσών, οιδημάτων και ευρυαγγειών.

Αίτια εμφάνισης βάρους και κόπωσης στα πόδια

Νοιώθεις τα πόδια σου βαριά και κουρασμένα και αυτή η αίσθηση είναι αποτέλεσμα ενός ευρύτερου συνδυασμού συνθηκών. Σίγουρα η αιτία είναι η πραγματική κούρασή τους. Η παρατεταμένη ορθοστασία ή καθιστή θέση, η μειωμένη σωματική άσκηση, αλλά και τα στενά ρούχα ή υποδήματα, συμβάλλουν σε αυτή. Παράλληλα, άλλες αιτίες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας και του καπνίσματος. Ενώ, τέλος, άλλοι παράγοντες όπως οι συχνές κράμπες και οι τραυματισμοί, το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών, η προδιάθεση και οι επιπτώσεις μίας εγκυμοσύνης, μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά.
 • Καθημερινή καταπόνηση και σύγχρονος τρόπος ζωής.
 • Νοσογόνες συνθήκες και παθήσεις.
 • Γενετική προδιάθεση και κληρονομικότητα.

Στατιστικα στοιχεια

podia footcare section
63% Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur a nisi sed dolor dapibus ultrices
+27% Ut porttitor bibendum neque, vel eleifend ipsum condimentum vitae
Source link

Πρόληψη της εμφάνισης βάρους και κόπωσης στα πόδια

Για να προστατέψεις τα πόδια σου από την εμφάνιση της αίσθησης κούρασης και βάρους, ο καλύτερος τρόπος βρίσκεται στην καθημερινή φροντίδα και την κάλυψη των αναγκών των ποδιών σου για ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Ξεκίνα με την επιλογή των σωστών πάτων παπουτσιών, για να στηρίξεις σωστά το πόδι σου και να το προστατέψεις από τη λάθος στάση, τους κραδασμούς και την καταπόνηση. Ξεκούραζε τα πόδια σου όσο μπορείς, και μην τα αφήνεις στην ίδια θέση, εάν στέκεσαι ή κάθεσαι για πολλές ώρες. Φρόντισε για τη σωστή αναζωογόνηση της επιδερμίδας τους. Και, τέλος, διάλεξε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προσθέτοντας την άσκηση στην καθημερινότητά σου. 

 • Ενίσχυση της υγείας των ποδιών.
 • Σε βάθος φροντίδα και αναζωογόνηση της επιδερμίδας των ποδιών.
 • Υιοθέτηση μιας υγιούς καθημερινής ρουτίνας.
Δείτε τα προϊόντα
podia footcare section
Podia varia k kourasmena slide

Φροντίδα Ποδιών

Πόδια Βαριά & Κουρασμένα

Βραβευμένο προϊόν για την άμεση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της αίσθησης βάρους, κούρασης και καύσου των ποδιών.

 • Ανακουφίζει άμεσα τα βαριά και κουρασμένα πόδια.
 • Φροντίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
 • Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς χρωστικές και parabens.
Ανακαλύψτε το!

Αντιμετώπιση Συμπτωμάτων Βάρους και Κόπωσης ποδιών

Εάν νοιώθουμε ήδη τα πόδια μας βαριά και κουρασμένα, θα πρέπει να τους προσφέρουμε τη φροντίδα για την ανακούφιση που ζητούν, πριν κάνουμε το επόμενο βήμα μέσα στη μέρα μας. Με ένα εξειδικευμένο Gel Ανακούφισης για Βαριά και Κουρασμένα Πόδια, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την αίσθηση βάρους, προσφέροντας παράλληλα ανακούφιση από τον καύσο και τον κνησμό. Μαζί φροντίζουμε και την επιδερμίδα μας, βοηθώντας έτσι να καταπραϋνθεί το οίδημα στην περιοχή του αστραγάλου ή της κνήμης, με την αποσυμφόρηση των ιστών από το επιπλέον υγρό που έχουν κατακρατήσει.
 • Καταπράυνση οιδήματος.
 • Ανακούφιση αισθήματος βάρους, καύσου και κνησμού.
 • Ενίσχυση μικροκυκλοφορίας.

Συμβουλές Υγείας

Ανυψώνοντας τα πόδια μας, ξαπλώνοντας και υποστηρίζοντάς τα με ένα μαξιλάρι, διευκολύνουμε τη σωστή κυκλοφορία το αίματος προς την καρδιά.

Εδώ κυριολεκτικά. Η παρατεταμένη ορθοστασία ή η θέση καθίσματος θα πρέπει να διακόπτεται από μικρά συχνά διαλείμματα. Η κίνηση και η αλλαγή θέσης μπορούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και να μειώσουν την καταπόνηση. Συνδυαστικά σε αυτό βοηθούν και οι κάλτσες συμπίεσης.

Ο έλεγχος του φυσιολογικού βάρους μειώνει την καταπόνηση των κάτω άκρων. Η άσκηση προσφέρει τα συνολικά οφέλη της στον οργανισμό και ενδυναμώνει τα πόδια. Ενώ, ακόμη και ο περιορισμός της πρόσληψης αλατιού μπορεί να μειώσει το οίδημα των ποδιών που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών.
Η επιβάρυνση του κυκλοφορικού αποτελεί συνέπεια και του καπνίσματος. Έτσι, η διακοπή του θα μπορούσε να προσφέρει κάποια ανακούφιση στα βαριά και κουρασμένα πόδια.

Η εξέταση των ποδιών προλαμβάνει την εμφάνιση προβλημάτων. Η συμβουλευτική καθοδήγηση ενός ποδίατρου μπορεί να σε βοηθήσει τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των συνεπειών.

Εμπιστεύσου τα οφέλη της καθημερινής εφαρμογής των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων, όπως το κρεμώδες gel ανακούφισης της Podia για Πόδια Βαριά και Κουρασμένα.

podia footcare section

Ρουτινες φροντιδας

Ολοκληρωμένες ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
podia footcare section

Εχετε ερωτησεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

podia footcare section

Blog

Άρθρα και πληροφορίες

podia footcare section

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 200+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2022 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware
B2B Marketing: Digitale