SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
skasmenes pternes podia footcare Step  round

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιού

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Φροντίδα για όμορφα και δυνατά νύχια

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...

Εμείς και ο κόσμος μας

Εμείς και ο κόσμος μας

Πώς η αλληλεπίδραση ανθρώπου- αστικού ιστού επηρεάζει όλο το οικοσύστημα

Η αφορμή γι αυτό το κείμενο είναι, δυστυχώς, οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού. Ως ομάδα που σε προτρέπουμε συστηματικά να βγεις στη φύση, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε όλο αυτό που συνέβη και ποιος είναι ο ρόλος και η ευθύνη όλων μας. Ως αλληλεπίδραση ανθρώπου-αστικού ιστού (human-landscape interaction) χαρακτηρίζονται οι τρόποι με τους οποίους παρεμβαίνουμε στην φύση, είτε για να επεκτείνουμε τους οικισμούς, είτε τις δραστηριότητές μας, γενικά.

Σίγουρα έχεις ακούσει για το φαινόμενο της πεταλούδας, το φαινόμενο το οποίο λέει πως αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα. Αυτό το φαινόμενο εξηγεί ουσιαστικά την ευαίσθητη εξάρτηση ενός συστήματος από τις αρχικές συνθήκες και από τα υπόλοιπα συστήματα. Έτσι λοιπόν και ένας λαός που αποψιλώνει δάση για να χτίσει σπίτια επηρεάζει έναν άλλον λαό στην άλλη άκρη της Γης όπως και τα ζώα που μένουν στον πλανήτη.

Και για να είμαστε πιο ακριβείς, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα αλληλεπίδρασης ανθρώπου-περιβάλλοντος, συχνότατα με αρνητικές επιπτώσεις και στους δύο – χωρίς όμως να έχουν όλα θετική απόρροια για κάποιον από τους δύο. Σκέψου ότι, με αφορμή τις πυρκαγιές, οι ερευνητές είπαν ότι, αφενός η παρουσία σπιτιών μέσα στα δάση δίνει στην φωτιά άπειρη καύσιμη ύλη κι αυτό είναι που την μετατρέπει σε λαίλαπα. Και ότι, αφετέρου, η φύση έχει προβλέψει ώστε οι μικρές φωτιές να βοηθούν στην αναζωογόνηση του περιβάλλοντος. Απλά, η αλληλεπίδρασή μας με το τοπίο γύρω μας, καθιστά την “μικρή φωτιά” μεγάλο κίνδυνο.

Το ίδιο συμβαίνει και με την παραγωγή ενέργειας- τόσο του πετρελαίου, η επεξεργασία του οποίου είναι απίστευτα ριπογόνα, όσο και της ηλεκτρικής ενέργειας από την επεξεργασία του λιγνίτη. Μπορεί μια λάμπα που θα μένει αναμμένη για μέρες να μας φανεί ασήμαντη επιβάρυνση, η συνήθειά μας, όμως, να αφήνουμε το φως αναμμένο σε άδεια δωμάτια, μπορεί να αλλάξει θεμελιωδώς το περιβάλλον γύρω μας.

Εμείς εδώ, στην Podia, αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον ως το σπίτι μας, γι αυτό και διαρκώς σου δίνουμε ιδέες για να βρεθείς στην φύση, που είναι γιατρικό από μόνη της. Φροντίζουμε κι εμείς να μειώνουμε όσο περισσότερο γίνεται το ενεργειακό μας αποτύπωμα και να παρακινούμε και τους συνεργάτες μας να κάνουν το ίδιο. Η βιωσιμότητα, ως αντίβαρο της κλιματικής αλλαγής, είναι μια δέσμευση που πρέπει όλοι να αναλάβουμε. Και, την επόμενη φορά που θα κάνουμε μια ωραία, φθινοπωρινή βόλτα στην φύση, να ρίξουμε στην ανακύκλωση το μπουκάλι που βρέθηκε πεταμένο μπροστά μας.

Μοιράσου το

Έχετε ερωτήσεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 300+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2024 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware