SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
skasmenes pternes podia footcare Step  round

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Κρέμα Προστασίας και Περιποίηση του Διαβητικού Ποδιού

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Φροντίδα για όμορφα και δυνατά νύχια

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...

Γιατί πονάνε τα πόδια μας μετά το εμβόλιο κατά του Covid-19;

Γιατί πονάνε τα πόδια μας μετά το εμβόλιο κατά του Covid-19;

Καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί εμβολιασμού παγκοσμίως, έρχονται στη διάθεσή μας περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις άμεσες επιπτώσεις του εμβολίου στον οργανισμό μας- δηλαδή τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Σε γενικές γραμμές, οι οδηγίες των ειδικών αναφέρονται σε συμπτώματα γρίπης, στα οποία φυσικά περιλαμβάνονται και οι μυαλγίες. Να σημειώσουμε ότι αυτού του τύπου οι πόνοι σε διάφορα μέρη του σώματος και στα άκρα, δεν είναι ανησυχητικοί: το ανοσοποιητικό δουλεύει υπερωρίες με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί αυτή τη γενικότερη κόπωση στον οργανισμό.

Σε κάποιες περιπτώσεις, παρατηρείται οίδημα των άκρων, το οποίο, από μόνο του κατατάσσεται στις αναμενόμενες αντιδράσεις του οργανισμού στο εμβόλιο του Covid-19. Τα οιδήματα προκύπτουν από συσσώρευση υγρού στα άκρα και -ειδικά αν πρήζονται τα πόδια σας συχνά- είναι πιθανόν να συμβεί και αμέσως μετά τον εμβολιασμό σας. Όμως, όταν το οίδημα συνοδεύεται από δύσπνοια, έντονο πόνο στο στήθος και επίμονο κοιλιακό άλγος, θα πρέπει άμεσα να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια. Σε αυτή την περίπτωση τα πρησμένα πόδια ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα της κακής κυκλοφορίας του αίματος, δηλαδή κάποιας θρόμβωσης στο αίμα.

Τέλος, σε αρκετές από τις περιπτώσεις θρομβώσεων που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο πολύ οξύς και συνεχόμενος πόνος στο πόδι συνδέεται γενικότερα με τις θρομβώσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως της Λόρεν Μπριγκς στη Μεγάλη Βρετανία ο πόνος περιγράφηκε σαν «να γίνεται έκρηξη στο πόδι». Δυο μέρες μετά, κι ενόσω ο πόνος συνέχιζε στο αριστερό της πόδι, παρατήρησε την φλέβα της πρησμένη και έτρεξε στο νοσοκομείο, όπου όντως διαγνώστηκαν θρόμβοι αίματος στο πόδι της. Η κατάσταση αντιμετωπίστηκε άμεσα και η γυναίκα όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε και την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Οι επιστήμονες με τα αυξανόμενα στοιχεία που κάθε μέρα αποκτούν μας διαβεβαιώνουν ότι οι πιθανότητες σοβαρών παρενεργειών είναι ελάχιστες. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνουν συστηματικά τις μυαλγίες και τους πόνους των άκρων ανάμεσα στα ήπια συμπτώματα που πρέπει να αναφέρουμε. Γι΄ αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πότε ένας πόνος είναι ανησυχητικός και αξίζει την προσοχή μας, και ποια σημάδια μπορούν να μας προφυλάξουν από περαιτέρω ταλαιπωρία. Κάποια από αυτά, ως συνήθως, μας τα στέλνουν τα πόδια μας.

Μοιράσου το

Έχετε ερωτήσεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 300+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2024 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware