SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
Skasmenes Pternes Podia Footcare Step 2 Round 768x768

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Diavitiko Podi Podia Footcare Megamenu 1 768x768

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Frontida Gia Omorfa Kai Dynata Nychia Podia Footcare Mengamenu 768x768

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...

Μας έμαθε τίποτα τελικά η καραντίνα;

karantina ti mathame

Ή μήπως, η καραντίνα, τελικά, δεν μας έμαθε τίποτα, απλά μας θύμισε αυτά που ήδη ξέραμε; Την αξία της υγείας, τη σημασία της υγιεινής, την ανάγκη που έχουμε για πραγματική επαφή. Επειδή, ακόμη και στη μεγαλύτερη αναποδιά κρύβεται κάποια ευκαιρία, η δική μας τώρα είναι να ξανασκεφτούμε όλα αυτά που είχαμε θεωρήσει ως δεδομένα και να τα εκτιμήσουμε από την αρχή:

  • Ναι, η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό: Η ελληνική γλώσσα μας το υπενθυμίζει κάθε στιγμή- σκέψου πώς χαιρετάμε λέγοντας «Γεια!», ευχόμαστε δηλαδή καλή υγεία. Την ίδια στιγμή, όμως, ίσως να αμελούμε τους προληπτικούς ελέγχους, να μην εμπιστευόμαστε τους ειδικούς αλλά να ψάχνουμε εύκολες εξηγήσεις στο Internet και να θεωρούμε ότι στο σώμα μας κάποια μέλη είναι λιγότερο σημαντικά – αλήθεια, πόσο συχνά ασχολείσαι με την υγεία των ποδιών σου και τα μηνύματα που μέσω αυτής σου στέλνει το σώμα σου; Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, άνθρωποι με “υποκείμενα νοσήματα” όπως μάθαμε να λέμε, βρέθηκαν σε μεγαλύτερη απειλή, από έναν άγνωστο αλλά επικίνδυνο ιό. Νοσήματα που ενδεχομένως να είχαν αποφύγει αν έκαναν έγκαιρα check-up και αν φρόντιζαν πιο συστηματικά την υγεία τους. Όμως, γιατί να χρειαζόμαστε μια τέτοια σκληρή υπενθύμιση για να αξιολογήσουμε ξανά την αξία της πρόληψης;
  • Ναι, οι μαμάδες πάντα έλεγαν «πλύνε τα χέρια σου πριν το φαγητό”! Ίσως όμως μεγαλώνοντας και καθώς οι φρενήρεις ρυθμοί του «να τα προλάβω όλα σήμερα» μας παρέσυραν, να ξεχάσαμε αυτή την τόσο απλή συνήθεια. Παραδέξου, εκεί καθώς έτρωγες βιαστικά το πρωινό σου ενόσω οδηγούσες ή ένα γρήγορο μεσημεριανό με το ένα χέρι στο laptop, σκέφτηκες να πλύνεις πρώτα τα χέρια σου; Φαίνεται ότι αυτό που όλοι βιώνουμε τώρα θα επαναφέρει εκείνη την τόσο απλή μητρική οδηγία. Μόνο που τώρα θα είναι η γνώση που αποκτήσαμε που θα μας υπενθυμίζει «πλύνε τα χέρια σου!»
  • Ναι, γίναμε πολυπράγμονες, multitaskers, και καταφέραμε να χωρέσουμε όλη τη ζωή μας σε μερικές οθόνες. Νιώθαμε συνδεδεμένοι και ικανοποιημένοι όταν καθόμασταν στο σαλόνι όλοι μαζί, ασχολούμενοι με τα κινητά μας. Όταν όμως ήρθε ο εγκλεισμός, καταλάβαμε πόσο ανάγκη έχουμε την πραγματική ανθρώπινη επαφή: να βλέπουμε και να αγγίζουμε τους λίγους εκείνους ανθρώπους που πραγματικά έχουν σημασία, όχι τους χιλιάδες φίλους που συγκεντρώνουμε στα social media. Ο άνθρωπος ήταν ανέκαθεν κοινωνικό ον, και, τώρα, κάτω από την αυστηρή οδηγία της αποστασιοποίησης, ανακαλύπτουμε ξανά την ουσία της επαφής. Άλλη μια παρακαταθήκη που θα μας αφήσει η καραντίνα

Μέσα σε όλα αυτά, μια ακόμη αλλαγή φαίνεται να συντελείται: αποκαθιστούμε την εμπιστοσύνη μας στους πραγματικά ειδικούς. Για λίγες έστω μέρες κατευθύνουμε το θαυμασμό μας προς τους επιστήμονες, αντί για διάφορες pop προσωπικότητες που διεκδικούσαν να γίνουν διαμορφωτές της γνώμης μας. Βλέπουμε και εκτιμούμε, ξανά, αυτούς που σιωπηρά αλλά συστηματικά αφιέρωσαν τη ζωή τους σε ένα αντικείμενο, ώστε σήμερα να είναι σε θέση να μπούνε στην πρώτη γραμμή και να νικήσουν τον ιό. Ποιος ξέρει, ίσως για τους νέους τώρα να προκύπτουν νέα πρότυπα και να αποκτούν νόημα παλιές αξίες, που ήθελαν τους γιατρούς και τους επιστήμονες να είναι σημαντικές προσωπικότητες στην κοινωνία.

Αν όλα τα παραπάνω τα σκεφτούμε, τώρα που έχουμε και περισσότερο χρόνο, και τα βάλουμε ξανά στο μυαλό μας, μπορούμε να επιστρέψουμε, μετά την καραντίνα, στην κανονική ζωή μας λίγο καλύτεροι: πιο συνειδητοποιημένοι, πιο ρεαλιστές και με εμπιστοσύνη σε αυτούς που ειδικεύονται στο να είμαστε καλά, είτε είναι ποδολόγοι, λοιμωξιολόγοι, καρδιολόγοι κλπ. Μέχρι τότε υπομονή και δύναμη!

Μοιράσου το

Έχετε ερωτήσεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 200+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2022 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware
B2B Marketing: Digitale