SCROLL TO TOP
Close
podia footcare section

Προϊόντα

podia footcare section
Skasmenes Pternes Podia Footcare Step 2 Round 768x768

Η Φροντίδα των ποδιών σου!

Tα πόδια σου είναι πολύτιμα! Εδώ θα βρεις όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους, την περιποίηση και την προστασία τους από τις απειλές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.
Ανακαλύψτε τα
Close
podia footcare section

Ανάγκες

podia footcare section
Diavitiko Podi Podia Footcare Megamenu 1 768x768

Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού

Μάθε για τις αυξημένες ανάγκες που έχει το Διαβητικό Πόδι και δες πώς μπορούμε να του προσφέρουμε όλη την απαιτούμενη περιποίηση και την προστασία μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύψτε την
Close
podia footcare section

Ρουτίνες φροντίδας

podia footcare section
Frontida Gia Omorfa Kai Dynata Nychia Podia Footcare Mengamenu 768x768

Όμορφα και δυνατά νύχια

Τα νύχια σου είναι σημάδι υγείας και ομορφιάς! Μάθε πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις ξανά και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν με τη φροντίδα που σου παρέχουν τα εξειδικευμένα προϊόντα της Podia.
Ανακαλύψτε το
Podia – Προϊόντα Περιποίησης Ποδιών espa
Αναζήτηση...

Τι μας έμαθε το 2021

telos

Όταν μπήκε το 2020 συνειδητοποιήσαμε πως η ζωή δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει. Η συνθήκη της πανδημίας, όσο βίαια κι αν εισήλθε στη ζωή μας, άλλο τόσο ήρθε να μας υπενθυμίσει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως η αλλαγή στις συνήθειές μας μερικές φορές μπορεί να έρθει απότομα.

 

Το πολυαναμενόμενο 2021 ήρθε να μας δείξει πως όλα τα παραπάνω δεν ήταν απλώς μια παραδοχή, αλλά η σκληρή πραγματικότητα: Ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε αλλάζει. Και όπως κάθε αλλαγή στη ζωή μας, όλα αυτά που ίσως κερδίζουμε ως άνθρωποι είναι πολύ πιο σημαντικά από τις αναπόφευκτες απώλειες. Και σε αυτά πρέπει να επικεντρωνόμαστε. Να αγκαλιάζουμε την αλλαγή με «ησυχία» και ωριμότητα και να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που, στο τέλος της ημέρας, μπορούμε να κερδίσουμε.   

Τι μας έμαθε το 2021 άλλοτε με εύκολο και άλλοτε με δύσκολο τρόπο; Φτιάξαμε μια μικρή λίστα που εμείς θεωρήσαμε τα πιο σημαντικά:

  • Η φροντίδα της υγείας μας, η προσοχή της προσωπικής μας υγιεινής και της καθαριότητας μπήκαν δυναμικά στην καθημερινή μας ρουτίνα. Η προστασία του εαυτού μας (και των γύρω μας) με μάσκες και συχνό πλύσιμο χεριών αποδείχθηκαν ασπίδα όχι μόνο κατά του covid-19, αλλά και των εποχικών ιώσεων ή μικροβίων. Όχι και άσχημη συνήθεια, δεν νομίζετε;
  • Η επαφή με τη φύση, ακόμα και μέσα στις πόλεις μας, ήταν μια από τις πιο απολαυστικές καινούργιες συνήθειες που αποκτήσαμε τις ημέρες του lockdown. Με τα γυμναστήρια κλειστά, ανακαλύψαμε πως το τρέξιμο και το περπάτημα στα πάρκα, οι περίπατοι σε όμορφες γωνιές της πόλης, που ποτέ άλλοτε δεν είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μέχρι τώρα, κατέκτησαν την καθημερινότητά μας, μας έκαναν να αγαπήσουμε τις γειτονιές μας, να παρατηρήσουμε τα όμορφα, αλλά και τα άσχημα, και γιατί όχι να διεκδικήσουμε την αλλαγή τους.
  • Η εναρμόνιση της οικογενειακής με την επαγγελματική ζωή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις το 2021. Η τηλεργασία επικράτησε στις περισσότερες δουλειές, και για τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους με παιδιά η οικογενειακή ζωή –κακά τα ψέματα- άλλαξε πίστα δυσκολίας. Παράλληλα με το κλείσιμο των σχολείων, η ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τα deadline της δουλειάς, της φροντίδας των μελών της οικογένειας (παιδιά και ηλικιωμένα άτομα) και της ψυχικής ηρεμίας αποδείχθηκε κανονική ακροβασία. Σίγουρα οι μήνες που πέρασαν ήταν δύσκολοι, αλλά μήπως αυτή η πρόκληση μας έκανε πιο ικανούς και σοφούς και να επικεντρωνόμαστε στο τι είναι πραγματικά σημαντικό; Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά πάντως ήταν πως μας βοήθησε στο να παρατηρούμε και να ακούμε ουσιαστικά τα μέλη της οικογένειάς μας, να βάζουμε επιτέλους αληθινές προτεραιότητες και ίσως να είμαστε περισσότερο υπομονετικοί. Μένει να το δούμε…
  • Μαζί με την τηλεργασία, ήρθαν και οι επιπτώσεις της. Ενάντια σε αυτό που πίστευαν πολλοί, δουλεύουμε περισσότερο (όχι λιγότερο) όταν δουλεύουμε από το σπίτι. Γι αυτό, το burn out κατέληξε να είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στα άτομα που δουλεύουν από το σπίτι. Και όταν  κάποια στιγμή στα μέσα της χρονιάς δημοσιεύθηκαν έρευνες που το επιβεβαίωναν, η προσοχή μας στράφηκε ίσως περισσότερο στη φροντίδα του εαυτού, τα συχνά διαλείμματα, στις διατάσεις γραφείου, σε μικρούς διαλογισμούς, αλλά και σε βαθιές αναπνοές, ικανές να μας ηρεμήσουν, να μας συγκλεντρώσουν στον πυρήνα μας και στην παρούσα στιγμή. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο δώρο στο εαυτό, τότε τι θα μπορούσε να είναι;  
  • Με τις περισσότερες επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες κλειστές, οι καθημερινές μας δουλειές και υποχρεώσεις σίγουρα δυσκόλεψαν. Ο φόβος που προκλήθηκε από την πανδημική κρίση, το καθημερινό άγχος και η δυσκολίες του εγκλεισμού, έκαναν πολλούς ανθρώπους να είναι περισσότερο αγενείς απ’ ότι πριν. Και μόνο η παρατήρηση της συμπεριφοράς αυτής μπορεί να μας μάθει πολλά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρατηρήσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό, να μπούμε στα μαγικά μονοπάτια της αυτοβελτίωσης αλλάζοντας συνήθειες και τρόπο που φερόμαστε, και ως εκ τούτου τη γενικότερη εικόνα μας. Γιατί όταν είμαστε ευγενικοί με τους άλλους, είμαστε πιο πλήρεις, ήρεμοι και εν τέλει ευγενικοί με εμάς τους ίδιους.  
  • Το έχουμε ξαναπεί, ο φαρμακοποιός μας μπορεί πραγματικά να μας σώσει τη ζωή! Μάθαμε αυτή τη χρονιά πως ο επαγγελματίας που σχετίζεται με την υγεία, βρίσκεται μέσα στην καθημερινότητά μας και μπορεί να μας λύσει πολλές από τις απορίες που έχουμε εν μέσω πανδημίας, είναι ο φαρμακοποιός μας. Αρκεί να τον εμπιστευτούμε και να τον ρωτήσουμε.

Μοιράσου το

Έχετε ερωτήσεις;

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

podia footcare section 4

Διάβασα & αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

podia footcare section 4

Σημεία πώλησης

Βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης

Με 200+ σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα λίγα βήματα μακριά σας!

Σημεία πώλησης
Copyright © 2022 - All rights Reserved
Designed & Developed by Artware
B2B Marketing: Digitale